TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g100g135kcal22g0g5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g25g18kcal1.9g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g567kcal52.6g35.2g21.6g8.6g
Valittu annoskoko339g284kcal26.3g17.6g10.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna169g142kcal13.2g8.8g5.4g2.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755