Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)600g780kcal108g13.2g36.6g0.6g
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g128g435kcal8.4g102g0.6g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Siirappi 90g271kcal0.1g66.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g3798kcal273.4g481.8g81.4g75.6g
Valittu annoskoko3384g1899kcal136.7g240.9g40.7g37.8g
Annoskoko puolitettuna1692g950kcal68.4g120.5g20.4g18.9g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201