Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g601g1022kcal114.2g0g60.1g0g
Sipuli kuivattu 14g37kcal1.4g4.7g0.2g4.7g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g23g35kcal1.2g6.6g0.3g0g
Mustapippuri 10g27kcal1.1g3.7g0.3g2.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 601g590kcal18.4g119.7g2g6.1g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g601g1022kcal15g36.1g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g5649kcal308.6g346.2g321.2g26.8g
Valittu annoskoko3384g2824kcal154.3g173.1g160.6g13.4g
Annoskoko puolitettuna1692g1412kcal77.2g86.6g80.3g6.7g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659