Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2800g5469kcal523.3g0g378g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot560g1624kcal78.4g5.6g145.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.8g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g14222kcal1205g18g1047.4g0g
Valittu annoskoko3388g7111kcal602.5g9g523.7g0g
Annoskoko puolitettuna1694g3556kcal301.3g4.5g261.9g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973