Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 920g233kcal4.6g38.6g1.8g17.5g
Kaali, valkokaali340g72kcal4.1g11.6g0.7g7.1g
Parsakaali brokkoli 80g28kcal3.7g1.6g0.2g2g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1600g3684kcal201.8g12.2g318.2g0.3g
Oliiviöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g11746kcal436.2g143.6g1044g88.2g
Valittu annoskoko3388g5873kcal218.1g71.8g522g44.1g
Annoskoko puolitettuna1694g2937kcal109.1g35.9g261g22.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996