Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 125g48kcal1.2g8.6g0.2g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 11g36kcal0.6g8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g423kcal30.4g40.8g13.4g7.4g
Valittu annoskoko339g212kcal15.2g20.4g6.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna170g106kcal7.6g10.2g3.4g1.9g
Arvot/100g100g62kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686