Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.5g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 48g26kcal0.4g5.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g50g59kcal1.5g2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g326kcal8.2g43.2g11.4g10.2g
Valittu annoskoko339g163kcal4.1g21.6g5.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna169g82kcal2.1g10.8g2.9g2.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316