Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale25g15kcal2.5g1.3g0.1g18.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g1164kcal77.4g9.2g91.6g38g
Valittu annoskoko339g582kcal38.7g4.6g45.8g19g
Annoskoko puolitettuna170g291kcal19.4g2.3g22.9g9.5g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.4g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796