Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g117g41kcal4.3g5g0.5g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 87g302kcal4.8g66.6g1g1.1g
Becel olive (Becel), annos 100g18g61kcal0g0.5g6.6g0g
Mansikka 58g27kcal0.3g4.9g0.1g1.1g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g1086kcal19.2g207.2g16.4g5.4g
Valittu annoskoko340g543kcal9.6g103.6g8.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna170g272kcal4.8g51.8g4.1g1.4g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108