Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)4.1g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g26g0.8g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki100g252kcal13g5g20g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g100g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g1179kcal58.8g86.2g66.6g6.8g
Valittu annoskoko340g589kcal29.4g43.1g33.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna170g295kcal14.7g21.6g16.7g1.7g
Arvot/100g100g174kcal8.7g12.7g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427