Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g56g109kcal10.7g0.1g7.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g124g68kcal3.8g7.9g2.5g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.7g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6g54kcal0g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g509kcal32.4g22g32g3.2g
Valittu annoskoko340g254kcal16.2g11g16g1.6g
Annoskoko puolitettuna170g127kcal8.1g5.5g8g0.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333