Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 75g99kcal2g2.4g9g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g957kcal74.2g38g55.4g3.8g
Valittu annoskoko340g478kcal37.1g19g27.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna170g239kcal18.6g9.5g13.9g1g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425