Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1346g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 135g100kcal17.7g1.5g0.5g9.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 145g1286kcal0g0g145.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1750g6004kcal178.3g1224.9g21g61.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g14780kcal392g2452.8g333.8g141g
Valittu annoskoko3392g7390kcal196g1226.4g166.9g70.5g
Annoskoko puolitettuna1696g3695kcal98g613.2g83.5g35.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760