Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1995g5627kcal217.5g969.7g135.7g61.9g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g678g2714kcal37.3g29.8g271.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g718g2780kcal107.7g21.5g251.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g22240kcal725g2042g1317g123.8g
Valittu annoskoko3392g11120kcal362.5g1021g658.5g61.9g
Annoskoko puolitettuna1696g5560kcal181.3g510.5g329.3g31g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890