Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g10637kcal679.8g280.4g763.2g52g
Valittu annoskoko3392g5319kcal339.9g140.2g381.6g26g
Annoskoko puolitettuna1696g2659kcal170g70.1g190.8g13g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318