Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1197g8739kcal12g12g957.7g0g
Kananmuna kuoreton 1756g2505kcal219.5g5.3g180g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g160g631kcal2.9g154.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)56g5.6kcal0.8g0g0.3g47.5g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton192g613kcal44.2g20.1g39.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g127kcal0g31.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g25241kcal558.8g447.6g2355.6g95g
Valittu annoskoko3392g12621kcal279.4g223.8g1177.8g47.5g
Annoskoko puolitettuna1696g6310kcal139.7g111.9g588.9g23.8g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546