Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1065g1757kcal213g0g106.5g0g
Herkkusieni 586g93kcal12.3g1.8g1.9g8.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1331g466kcal21.3g91.9g1.3g18.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g149g134kcal4.5g5.2g10.4g1g
Voi, 1 tl, 5 g27g194kcal0.3g0.3g21.3g0g
Oliiviöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz107g110kcal1g25.7g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g6403kcal520.6g333.6g337.4g63.2g
Valittu annoskoko3392g3202kcal260.3g166.8g168.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna1696g1601kcal130.2g83.4g84.4g15.8g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726