Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka811g2838kcal105.4g551.3g3.2g30.8g
Ruisjauho Pirkka240g733kcal23.3g146.5g4.8g36g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)601g180kcal6g24g2.4g1.2g
Kebablastu 300g, pouttu450g1126kcal67.6g22.5g85.6g4.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g420g252kcal1.7g63.1g0.4g5.9g
Pizzajuusto, valio225g766kcal56.3g0g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6792g12319kcal520.6g1614.8g370g156.8g
Valittu annoskoko3396g6160kcal260.3g807.4g185g78.4g
Annoskoko puolitettuna1698g3080kcal130.2g403.7g92.5g39.2g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029