Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot5.6g16kcal0.8g0.1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g143kcal12.2g0.2g10.6g0g
Valittu annoskoko34g71kcal6.1g0.1g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g36kcal3.1g0.1g2.7g0g
Arvot/100g100g210kcal17.9g0.3g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973