Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali12g2.3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl5.5g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.6g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Katkarapu2.8g2kcal0.4g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g27kcal2.2g2.2g1g0.8g
Valittu annoskoko34g13kcal1.1g1.1g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.6g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g39kcal3.2g3.2g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299