Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g28kcal0.2g6.4g0g0.2g
Valittu annoskoko34g14kcal0.1g3.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0.3g9.4g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361996