Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Hapankaali 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.5g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g133kcal5g12.2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko34g67kcal2.5g6.1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g33kcal1.3g3.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g196kcal7.3g17.9g10g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150