Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g15g21kcal2.8g0g1g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka11g7.8kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g7.5g25kcal0.6g5.3g0.2g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g110kcal7.6g13g2.8g1.4g
Valittu annoskoko34g55kcal3.8g6.5g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal1.9g3.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g161kcal11.1g19.1g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988