Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g45kcal3.6g0g3.5g0g
Korppujauho 3.7g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Paprikajauhe 0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.6g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g171kcal9.8g7.4g11g1.6g
Valittu annoskoko34g86kcal4.9g3.7g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g43kcal2.5g1.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g251kcal14.4g10.9g16.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234