Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 16g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.5g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g47kcal3.2g2g3g0.8g
Valittu annoskoko34g23kcal1.6g1g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.8g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g68kcal4.7g2.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946