Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g12g13kcal2.8g0g0.2g0g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 2.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P4g2.4kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g48kcal6g1.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko34g24kcal3g0.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal1.5g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g71kcal8.8g2.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855