Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g16g26kcal1.3g1.9g1.3g0.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.2g0.4g0.9g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g118kcal6.6g4.6g8g1.4g
Valittu annoskoko34g59kcal3.3g2.3g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal1.7g1.2g2g0.4g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.7g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257