Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g8g18kcal2.2g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 0.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g100kcal6g2.6g7.6g0.4g
Valittu annoskoko34g50kcal3g1.3g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.5g0.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g147kcal8.8g3.8g11.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374