Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g11g15kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Maito, Kevyt15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g82kcal4.8g7.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko34g41kcal2.4g3.9g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal1.2g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g11.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040