Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g28kcal0.6g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko34g14kcal0.3g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.2g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810