Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 5.9g6.3kcal0.5g0.8g0g0.4g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow5.9g4.4kcal0.3g0.7g0g0g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.1kcal0.2g0.8g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, cheddar 2.8g12kcal0.7g0g1g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g72kcal3.4g5.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko35g36kcal1.7g2.6g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal0.9g1.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g104kcal4.9g7.5g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884