Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese5.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g5.9g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g67kcal3.8g3g4.2g0.2g
Valittu annoskoko35g34kcal1.9g1.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.5g4.3g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806