Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g5.5g5kcal1g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g5.5g4.8kcal0.7g0.1g0.2g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g7.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g1.5g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g39kcal4.2g1.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko35g20kcal2.1g0.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.1g2.6g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920