Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Maitojauhe rasvaton 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)5.1g10kcal1.3g0g0.5g0g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g124kcal7g9.4g6g0.8g
Valittu annoskoko35g62kcal3.5g4.7g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g31kcal1.8g2.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g179kcal10.1g13.6g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253