Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g42kcal3.8g1.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko35g21kcal1.9g0.8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g60kcal5.5g2.3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303