Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.2g0.3g4.7g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 13g4.8kcal0.4g0.3g0.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.7g0.4kcal0g0g0g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g142kcal3.2g2g13.2g1.4g
Valittu annoskoko35g71kcal1.6g1g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g36kcal0.8g0.5g3.3g0.4g
Arvot/100g100g206kcal4.6g2.9g19.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327