Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 16g28kcal2.5g1.1g1.2g1.1g
Linssi, punainen, Go Green5.2g17kcal1.3g2.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g104kcal7.8g8.8g3.4g3.6g
Valittu annoskoko35g52kcal3.9g4.4g1.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal2g2.2g0.9g0.9g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.8g4.9g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074