Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)17g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g8.2g28kcal1.3g4.1g0.6g1.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 6g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.9g2.9kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g158kcal5.2g16.6g7.2g4.4g
Valittu annoskoko35g79kcal2.6g8.3g3.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal1.3g4.2g1.8g1.1g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24.1g10.4g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528