Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g6.4g11kcal1.3g0g0.6g0g
Punajuuri 9g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g53kcal3.4g4.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko35g26kcal1.7g2.1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363