Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 3.1g10kcal0.7g1.2g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g1.2g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g48kcal1.8g5g1.6g2g
Valittu annoskoko34g24kcal0.9g2.5g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.5g1.3g0.4g0.5g
Arvot/100g100g70kcal2.6g7.3g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692