Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g5.6g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Kurkku 7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g5.6g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g25kcal0.6g3.6g0.4g1g
Valittu annoskoko35g12kcal0.3g1.8g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.9g5.2g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593