Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g9g16kcal1.5g0g1.1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g5.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.1g8kcal0g1.9g0g0g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g68kcal3.4g5.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko35g34kcal1.7g2.6g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.9g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g99kcal4.9g7.5g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857