Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g20kcal0.4g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko35g10kcal0.2g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0.6g2.9g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181