Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Merilohifile, norja27g45kcal4.6g0g3g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g6.8g10kcal0.2g0.3g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g119kcal9.6g0.6g8.8g0g
Valittu annoskoko35g59kcal4.8g0.3g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal2.4g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g172kcal13.9g0.9g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497