Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.7g12kcal1g0g0.9g0g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.9g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.9g3.7kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g2.8g12kcal0.6g0.1g1g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g7g19kcal1.3g0.1g1.5g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g4.2g3.3kcal0g0.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.8g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g155kcal9.8g5.6g10g2.8g
Valittu annoskoko35g77kcal4.9g2.8g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal2.5g1.4g2.5g0.7g
Arvot/100g100g224kcal14.2g8.1g14.5g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727