Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.7g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g77kcal9.2g0.4g4.2g0g
Valittu annoskoko35g39kcal4.6g0.2g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal2.3g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g111kcal13.2g0.6g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684