Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g6.3g14kcal0.7g1.1g1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g54kcal2.2g4.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko35g27kcal1.1g2.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.6g1.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g77kcal3.2g6.9g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337