Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow7g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.1g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g2.3g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g64kcal5.4g1.2g4g0.6g
Valittu annoskoko35g32kcal2.7g0.6g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.4g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g92kcal7.8g1.7g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515