Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Smetana, Valio, hyla3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g6.3g15kcal0.7g0g1.4g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g140kcal6.2g1g12.8g0.2g
Valittu annoskoko35g70kcal3.1g0.5g6.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1.6g0.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.9g1.4g18.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392