Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 2.2g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Grahamjauho 1.7g5.6kcal0.2g1g0g0.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g6.2g38kcal1.2g0.3g3.4g0.8g
Banaani, kuorittu 12g10kcal0.1g2.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g3.1g12kcal0g3g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g225kcal4.4g21.4g12.6g2.6g
Valittu annoskoko35g112kcal2.2g10.7g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna17g56kcal1.1g5.4g3.2g0.7g
Arvot/100g100g324kcal6.3g30.8g18.2g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844